fredag 20 juli 2012

Stockholm

Stockholm är en ganska stökig stad. Jag gillar den inte så nämnvärt, men jag kan inte argumentera mot utbudet vad gäller shopping jämfört med här i Norrköping.
Även om det kanske råkar vara så att, om man bara hänger i Gamla stan och Drottninggatan, det fullkomligt kryllar av souvenirbutiker. Det gör det lyckligtvis inte här.

När jag var där idag med mamma, Gabbe och min kära mormor så hittade jag faktiskt 2 skatter. En topp, jättefin! Tacka gud för rea! När man hittar en topp man blir kär i och den har reats ner från 499:- till 199:- då slår man till!

Tacka gud också för underbara mammor!

Dessutom hittade jag något fantastiskt och himla materiellt, och hör: En handväska med inbyggda högtalare för mobil, mp3 eller vad man nu kan plugga in en 3mm så-dära-plugga-in-pinne i.
I fool you not.
Den väskan är awesome! Det första jag gjorde när jag kom hem var att testa den.
Ser ut som en bandspelare dessutom. Inte jättestor, men vem fan bryr sig? Man måste inte packa den med en hel sminkväska! (Som för övrigt råkar vara nästan dubbelt så stor som min nu nya handväska).
Ljudet är faktiskt helt godkänt. Spelar tamejtusan lite högre än min dator.

Och den väskan hittade man i en skitbutik som man blev nyfiken på, och ni vet, slänger blicken på en sista grej innan man går ut, och där, som i ett bad av ljus, ligger den. Man hör änglakören.
Fast mindre dramatiskt. 

Jag kan slänga in en bild i nåt annat inlägg om någon skulle vilja se. inte nu. 

Nu är jag för satans trött och ska bara.. Lägga mig snart tror jag faktiskt.

Trevlig helg på er! För jag ska faktiskt jobba hela denna helg.. 

1 kommentar:

mamma sa...

haha ja nog gjorde du fynd idag. även din bror gjorde ett fynd... dagen var bra o tur vi hann åka innan regnet kom.
puss gumman