lördag 26 juni 2010

Gott&Blandat

Swosh!
Det känns som det har vart en hyfsat bra vecka denna, då det har vart sol nästan hela veckan, grymt najs Afterwork i torsdags och en astrevlig midsommar, idag är också en sjukt mys dag, fast det är ju sol ute så alltså, om man skulle ta en bok och bara sätta sig och läsa liksom.
Och lite senare typ slänga igång en film. En sån där rulle du vet... Som visas på tvn. Rörliga bilder liksom. Ashäftigt.
Tänkte antingen se Avatar eller Sliding Doors. Eller kanske båda tillochmed.
Eller Patrioten. Älskar den filmen. Blir så ledsen varje gång av den.

Hur kommer det sig egentligen att man gillar att se filmen man blir ledsen eller nere av? Som nästan alla jag känner som har gråtit till Lejonkungen, när Mofasa dör. Jag har då aldrig bölat. Eller när Bambis morsa dör.
Ingen i min familj såvitt jag vet har gråtit till dom heller. Fast jag är ju inte alltid med när dom kollar på film, så jag kan ju ha fel.
Typ Fia sitter hemma själv och kollar på Bambi och när mamman dör bölar hon floder. Skulle vara intressant att se minsann.

Nae, om jag nu skulle ta en dusch och känna hur värmen omsluter min kropp och sen ta på mina nya fina shorts som jag köpte igår. Samtidigt som jag köpte mina nya fina klänning med 50-60-tals stuk. Älskar den.
Och förresten!

Denna midsommarafton så badade jag för första gången på 3 år i bikini! Inte i shorts. Det var lite jobbigt så jag kanske går tillbaka till shortsen. Men jag ska prova med bara bikini ett par gånger och se hur det känns...

Men nu! Duschen!

Inga kommentarer: