onsdag 11 maj 2011

Maj

Det är totalt mycket maj!
Jag gillar att jag kan sitta på balkongen och bara göra ingenting utom möjligen hänga vid datorn och kanske käka en macka. Och kanske dricka något till det.
I värmen. Utan att jag smälter bort.

jag kan sitta här i min rusta-billiga lilla solstol och glassa bara. Men inbilla er dock inte att det finns någon särskild glass att tillgå. Inte då.

Denna känsla söndergruvas lite av tanken på att jag snart behöver pallra mig till jobbet och sitta inomhus i telefonen hela dagen.
Men det gör egentligen ingenting. För då tjänar jag pengar som jag kan spendera när jag är ledig. Och kan verkligen hänge mig åt att göra ingenting. Fast då ska jag naturligtvis inte sitta på balkongen ensam utan jag tänker umgås med folk som också har tid att chilla utomhus. Kanske i en park. Kanske minigolf. Kanske aquagolf? Det har jag ju faktiskt aldrig kört. Eller varför inte en match i volleyboll som jag suger så hårt i och ger motståndarna en skrattretande omgång.

Det är sommar. Det och glass och bad.
Snart så. Om 2 veckor så är jag ledig och är det inte soligt då... då tänker jag sitta inomhus och gråta. och bittra sönder så jag till slut vittrar sönder av bitterhet.

Inga kommentarer: