måndag 16 mars 2009

Guldfiskar och Slickepinnar

Helgen har vart fenomenal.
Bäste på länge!
Hela veckan har vart bra faktiskt. Helt najs.

I fredags var man hos Tina och hade riktigt trevligt och snacka lite skit och drack lite så. Upptäckte att Tina, hennes kompis och jag gått på samma skola, samma linje med samma inriktning men med ett år emellan. Tänk om man vetat hur det skulle bli då. Sen gick vi till Cromwell och tog en varsin dricka och fortsatte skitsnacket och hade det allmänt trevligt tills B1 ville gå hem och då följde jag med eftersom jag måste spara på partytrycket tills lördagen. I made a new friend.

I lördags var det ju bara obeskrivligt kul!
Bara SP3A kan ha så kul. Partyhattar, masker, sjumila sugrör och tipspromenader om klassen.
Och man måste ha vart med för att kunna inse hur skruvad denna klass är egentligen. Förändringar, nya erfarenheter, nya historier och gamla minnen att prata om. Underbart. Givetvis med alkohol inblandat. Klockrent!

Tack Karin och Reem för ni fyller 20 och gjorde därmed detta möjligt! Tack Karin för att vi fick vara i ert finfina hem.

Igår (söndag) blev det att man gick runt som en zombie lite mer än halva dagen, men sen kom T och S till älskling så då blev det ju faktiskt mumsmat och kladdkaka. Och massa filmer med sjuk humor men som var helt okej att titta på. Fast Bedtime stories var ju inte sjuk humor, den var riktigt bra. Så vi kollade på film fram till halv 2 på morgon. Härligt värre. Sen somnade man som en liten kattunge.

Den här helgen blir svårslagen.

Inga kommentarer: